Veelgestelde Vragen

Klantenservice.

Boxsprings MET montage bestellen
Indien u uw boxsprings met montage wilt bestellen, waarvoor u slechts 50 euro betaalt, gaan wij wel ervan uit dat de vervoerders het ook daadwerkelijk kunnen plaatsen.Meet daarom voor de zekerheid de doorgangen waar het bed en het hoofdbord doorheen moet worden gedragen om zo ervoor te zorgen dat de montage soepeltjes verloopt.Reclamaties achteraf kunnen wij niet vergoeden als blijkt dat het niet past en er niet gemonteerd kan worden.

 

Wie is HomeHaves?
HomeHaves is een webshop waar dagelijks 6 nieuwe woondeals geplaatst worden met kortingen tot wel 90%. HomeHaves streeft naar een aantrekkelijk aanbod meubel- en woonaccessoires met hoge kortingen. Er starten dagelijks nieuwe sales met de mooiste aanbiedingen. Het assortiment van HomeHaves is zeer divers en volgt de laatste woontrends.
Waar komen de kortingen vandaan?
HomeHaves heeft directe contacten met producenten, zo halen we rechtstreeks bij de bron. Op deze manier hoeven we geen geld te spenderen aan fysieke winkels, verkopers en groothandels. HomeHaves doet ook aan (rest)partij verkopen en dan geldt: Op=Op, dus wees er snel bij! 
Hoe werken de dagaanbiedingen?
Dagelijks starten er mooie aanbiedingen voor in en om het huis. De kortingen kunnen oplopen tot wel -90% van de originele marktprijs. De meeste producten zijn in beperkte oplages beschikbaar en worden per email aangekondigd zodat je niets hoeft te missen. Liever niets missen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief! 
Hoe gaat HomeHaves met mijn gegevens om?
HomeHaves volgt hierin heel nadrukkelijk de wet. Jouw gegevens worden met zorg beschermd en HomeHaves hanteert altijd de laatste Privacy Policies. Heb je hierover specifieke vragen? Stuur dan een e-mail naar 'Klantenservice@HomeHaves.com'.
Ik heb een klacht, wat nu?
Allereerst vinden wij het erg vervelend dat u een klacht heeft. HomeHaves streeft ernaar om een zo goed mogelijke service te verlenen, maar ben je onverhoopt toch niet tevreden stuur dan een e-mail naar 'Klantenservice@HomeHaves.com' ter attentie van Klachtenafdeling, onder vermelding van uw ordernummer. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen.
Zit er garantie op de producten van HomeHaves?

Jazeker, alle producten worden van te voren gecheckt op kwaliteit, echter kan het toch voorkomen dat er een defect ontstaat kort na ingebruikname. Neem in dit geval altijd contact op met de klantenservice. HomeHaves volgt hierin de wet en is het inderdaad een productiefout dan gelden de wettelijke regels voor garantie.

Wat houdt de kopersbescherming in?

Direct na het plaatsen van je bestelling kun je met slechts één klik je aankoop gratis laten verzekeren via Trusted Shops tot € 2.500, ongeacht de gekozen betaalmethode. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan staat Trusted Shops voor je klaar. Toekomstige aankopen bij door gecertificeerde Trusted Shops webwinkels zullen ook automatisch worden verzekerd. De verzekeringsperiode bedraagt 30 dagen per aankoop.

De garantie- en deelnamevoorwaarden zijn van toepassing.

Ik wil graag partner worden van HomeHaves, kan dat?
HomeHaves is continu opzoek naar partners en nieuwe producten. Denk jij met ons te kunnen samenwerken? Stuur dan een e-mail naar: 'Klantenservice@HomeHaves.com'.
Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?
Je kunt je inschrijven op onze nieuwsbrief door rechts onderaan de pagina je e-mailadres achter te laten in het witte vlak. Via deze weg houden wij je op de hoogte van alle nieuwe deals en mis je dus niets!
Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?
Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de knop ‘afmelden’ te klikken. Of je kunt een mail sturen naar klantenservice@homehaves.com.
Ik heb zojuist een bestelling geplaatst, maar geen bevestiging ontvangen?
Soms kan het een paar uur duren voordat je een bevestigingsmail krijgt of kan het zijn dat deze in de spambox terecht is gekomen. Na een dag nog geen e-mail van ons ontvangen? Stuur dan e-mail met uw ordernummer en naam, voornaam naar 'Klantenservice@HomeHaves.com'.
Ik heb een bestelling gedaan, maar nog niet ontvangen?

Het kan voorkomen dat je bestelling niet op tijd bezorgd wordt. Bekijk van te voren goed de verwachte levertijd van je bestelling. Dit is meestal binnen een week, maar het kan zijn dat het door drukte wat langer duurt. Om te zorgen dat uw bestellingen in goede orde worden afgeleverd werkt HomeHaves samen met een professionele logistieke partners en professionele vervoerders zoals PostNL en DPD. 

Het heeft helaas geen zin om contact op te nemen met de klantenservice met de vraag waar uw bestelling blijft, als de verwachte levertijd van uw bestelling nog niet is verstreken. U ontvangt in alle gevallen automatisch een e-mail zodra uw product onderweg is naar u.

Kan ik mijn bestelling omruilen of retourneren

Je kunt je bestelling bij HomeHaves herroepen tot 14 dagen na aankoop, zonder opgaaf van reden. Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Daarna krijg je van ons het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour zenden van je bestelling zijn voor eigen rekening. Dit kost ongeveer €6,95 afhankelijk van welke vervoerder je kiest..

Hoe werkt retourneren?

Neem altijd eerst contact op met de klantenservice en vermeld hierbij je 5-cijferige bestelnummer welke begint met HH..... 

Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, verzoeken wij je indien mogelijk het product ongebruikt en onbeschadigd met alle toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Het adres voor het retour verzenden van je product krijg je nadat je je retour bij ons hebt aangemeld.

Het verschuldigde bedrag wordt binnen 14 dagen na verzending van je retour teruggestort, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Als je je bestelling wilt omruilen voor een goedkoper product krijg je het verschil in spaarpunten of een tegoedbon. Bij omruilen voor een duurder product zullen wij je vragen om het verschil over te maken naar onze rekening.