Zakelijk bestellen

Klantenservice.

U zoekt grote aantallen?

Bestelt u uit naam van een bedrijf en zoekt u grotere hoeveelheden? Of bent u geinteresseerd in iets specifieks voor een event of project? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag persoonlijk en snel. Neem telefonisch of per mail contact met ons via Klantenservice@HomeHaves.com. Uiterlijk binnen één werkdag ontvangt u een reactie.

Zakelijk voordeel
Profiteer van interessante kortingen bij grote afname. Wij leveren niet alleen aan consumenten, maar ook aan zelfstandigen, praktijken aan huis, interieurdesigners- en stylistes, overheidsinstellingen, tandartspraktijken, basisscholen, kinderdagverblijven, schoonmaakbedrijven, hotels, winkels en kantoren. 
Passende offerte

Een offerte opvragen kan eenvoudig telefonisch of via de e-mail via Klantenservice@HomeHaves.com. Graag ontvangen wij de link naar het product en het gewenste aantal. Na ontvangst van uw aanvraag zullen we u uiterlijk binnen 48 uur een voorstel doen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunnen wij de bestelling binnen één werkdag voor u afhandelen.