Retourneren

Klantenservice.

Hoe werkt retourneren?
Retourneren bij HomeHaves is eenvoudig en helder. Nadat je je bestelling hebt ontvangen heb je 14 dagen bedenktijd. Ben je toch niet tevreden, of past de kleur toch niet in je interieur, dan kan je je aankoop gewoon aan ons retourneren. Bekijk onderstaande stappenplan voor meer informatie.
Wat kost het retourneren van producten?

De kosten van het retourneren van producten liggen bij jou als klant. Je kunt je pakketje zelf afgeven bij het dichtstbijzijnde postkantoor en bewaar je verzendbewijs goed. De kosten hiervoor zijn ca. €6,95. Raadpleeg de website van je vervoerder voor de specifieke tarieven.

Vloerkleden vanaf een lengte van 200 cm worden niet vervoerd door de standaard vervoerders zoals PostNL of DPD. Wil je een groot vloerkleed retourneren dan komen wij hem, tegen een vergoeding van €20,- (NL) of €35,- (BE) bij je thuis ophalen wanneer het jou uitkomt.   

Voor het retourneren van (grote) pakketten (zoals banken, bedden en tafels) met een omvang van boven de 420 cm* geldt een eigen bijdrage van €49,- per bestelling. Onze vervoerder komt de goederen dan bij je ophalen. Bewaar altijd de originele verpakking en check je retour op volledigheid. Dit geldt niet voor Boxsprings waarmee u binnen de proefslapen periode valt. Deze worden gratis opgehaald.


*De omvang = 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte
Waarom moet ik betalen voor retourneren?
Bij HomeHaves houden we graag de kosten laag voor iedereen en daarom vragen wij je zelf de kosten te betalen voor het retourneren van je pakketje. Op deze manier hoeven wij de kosten niet te door te berekenen in onze producten en daar profiteren we allemaal van!
Hoe kan ik een product retourneren?

Het kan voorkomen dat een product om verschillende redenen retour gezonden moet worden. Hieronder leggen wij uit hoe je producten kunt retourneren.

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je product bij ons aan dat je je product wilt retourneren. Stuur een email naar klantenservice@homehaves.nl. Je ontvangt dan van ons een retourinstructie. 

Wij verzoeken je het product in ongebruikte & onbeschadigde staat met originele verpakking terug sturen. Je kan het pakket dan wegbrengen naar een PostNL-postkantoor of een andere vervoerder. Bij het afgiftepunt ontvang je een track-&-trace-code waarmee je je geretourneerde producten kunt volgen. 

Nieuw product ontvangen: nadat wij jouw pakket hebben ontvangen, controleren wij het defect of de schade. Hierna versturen wij het nieuwe product.

Wil je het nieuwe product op een ander adres of andere dag ontvangen? Neem dan contact met ons op. Mocht het defect of de schade niet binnen de garantie vallen, dan kijken we of het gerepareerd kan worden. In sommige gevallen is het bestelde product niet meer direct op voorraad. We geven je in dit geval je geld terug.

Nadat wij uw product in goede orde ontvangen hebben ontvangt u van ons binnen 14 dagen het betaalde bedrag terug op uw rekening.

Wat moet ik doen als een product kapot of verkeerd geleverd is?
Wij vragen u een e-mail te sturen met daarin uw ordernummer, en foto/foto's van de schade of de fout. Wij zullen dit in behandeling nemen en een passende oplossing overleggen.