Werken bij Homehaves

Klantenservice.

Kom werken bij HomeHaves!
 

Werken bij de leukste online webshop van Nederland? Dat kan! Bij HomeHaves kunnen mensen dagelijks terecht voor de leukste deals voor in huis en tuin. Inmiddels hebben we een bestand opgebouwd van internationale partners en duizenden klanten!

We zitten in een gebouw van de Stadstuin Utrecht waar nog tientallen andere leuke bedrijven gevestigd zijn. Tussen het werken door zijn we regelmatig te vinden op de 6e verdieping waar we een balletje slaan op de tafeltennistafel en vrijdagmiddag lekker borrelen op het dakterras. 

Naast het blij maken van onze klanten bieden we je ook alles wat nodig is om kansen te benutten en te groeien. Ben jij een echte doorzetter en zie jij werken bij HomeHaves zitten? Laat van je horen!

Onze vacatures:

- Stagiair(e) Online Marketing: 

Ben jij eager en op zoek naar een uitdagende stageplaats? Wij zijn op zoek naar een allround e-Commerce stagiair(e) die samen met ons enthousiaste team HomeHaves wil ondersteunen naar de volgende fase. Hier heerst een start-up cultuur en wij zorgen er samen voor dat je relevante ervaring opdoet en onderdeel wordt van een snel groeiende en internationale start-up. Meer info? Check hier de hele vacature.